top of page

Skal du selge bolig? Selg boligen med visning 24/7

Updated: Aug 29, 2023

I pågående pandemi er det mange utfordringer. Salg av boliger vanskeliggjøres først og fremst fordi vi helst ikke skal møte hverandre, være seg om du er selger, megler, kjøper, eller bare nysgjerrig på hvordan prospektet ser ut i virkeligheten. Men, det finnes hjelp for dere alle.


Får dere tatt en tre-dimensjonal skanning av boligen, kan en digital interaktiv tvilling av prospektet publiseres på alle former for digitale flater, gjennom e-post, Facebook, Instagram, herunder også på www.finn.no. Klikk HER og se selv hva som allerede ligger ute for salg med 3D/360 visning i dag. Se forskjell på 360-visning merket med Matterport, der du kan forflytte deg rundt i boligen, kontra andre der du kun kan snu deg rundt på ett sted. Matterport utgjør en vesentlig forskjell!


Du vil da oppdage at du faktisk kan ha visning av boligen 24- timer i døgnet, uten å være der selv og uten at noen låser opp.

Potensielle kunder kan "gå" rundt i leiligheten, se på detaljer, ta mål av benker, vindu døråpninger eller hva det kan være at en lurer på.

Det du viser frem og det potensielle kjøpere ser, er en usminket og ærlig presentasjon av prospektet slik det faktisk er. Ingen foto retusjering og pynting av "bruden". Ærlighet varer lengst, også i boligsalg.


Når du etter en stund faktisk ønsker en fysisk visning, er de som bare er nysgjerrige bort og kun de som virkelig er potensielle kjøpere vil komme. Det sparer mye tid og logistikk, spesielt i dagen situasjon.


Med en komplett 3D skanning med #Matterport får en også som bonus alt en ønsker seg av 4k/HDR 2D stillbilder og en kan få generert en ny plantegning om en ikke har det fra før. Kunstig intelligens i Matterport-plattformen "rensker" alt av løsøre i prospektet og presenterer en plantegning med kun dører, vegger og trapper, i et enkelt visningsformat.


Skal du selge bolig i dag, still krav til megler, takstmann eller fotograf om at du vil ha en 3 dimensjonal tvilling inkludert i prospektet ditt. Det kan fort lønne seg!


113 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page