top of page

Ny revolusjon fra Matterport - PRO3 LiDAR laserkamera

Updated: Aug 29, 2023Enda en gang imponerer Matterport med ny teknologi som utfordrer det etablerte og bidrar til mer digitalisering av bygg og eiendom, verden over.

Matterport sitt første LIDAR 3D LIDAR laserkamera er lansert!


Matterport PRO3 er selvsagt kompatibel med Matterport Capture App og Software As A Service plattformen som fortsatt er unik i verden i forhold til å kombinere skanning og fotogrammetri, slik at en kan fange bygg og eiendommer slik de faktisk er og ser ut, samt vise dem frem i en realistisk og interaktiv 3D visning, på PC/MAC, mobil og nettbrett.


Men, PRO3 er også et verktøy for den profesjonelle arkitekt- og bygningsbransjen som teknisk fyller gapet mellom Matterport Pro2 og Leica BLK når det gjelder nøyaktighet, tidsbruk og praktisk anvendelse.

PRO3 skanner like godt ute som inne og kan også med fordel benyttes i svært store bygninger, haller og uteområder der en før måtte benytte svært mye mer kostbare laser-skannere, uten å få den virkelighetsnære 3D visningen som bare Matterport kan.


Nøyaktigheten til Matterport PRO3 kommer spesielt til nytte når en tar ut punkt-skyen gjennom Matterpak (.OBJ, .xyz) eller E57-filformater og integrerer disse med CAD-løsninger for produksjon av tegninger og BIM modellering.


PRO3 kompletterer portefølgen av verktøy for 3D skanning på Matterport SaaS plattform.

Velg riktig verktøy for riktig jobb:48 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page