top of page

3D skanning og 3D dokumentasjon reduserer Co2 utslipp!

Matterport er en pioner innen 3D skanning og fangst av bygningsdata og spesialiserer seg på digitalisering og indeksering av det allerede bygde miljøet, slik det faktisk er.

 

Enkelt sagt skaper Matterport digitale tvillinger av fysiske rom, kontorer, bygninger og eiendommer, noe som lar alle som har behov for det, virtuelt utforske og samhandle rundt disse, som om de faktisk var der fysisk.

Matterport sin omfattende 3D-dataplattform lar brukere lage presise og interaktive digitale tvillinger av et objekt, som tjener ulike formål fra design, re-design og drift til promotering, analyse og dokumentasjon.

 

Og, det er bra for miljøet!


Matterport har ved hjelp av Minimum's Carbon Accounting Software regnet ut at en gjennomsnittlig digital tvilling laget med Matterport plattformen reduserer CO2-utslipp tilsvarende å kjøre en fossil drevet bil 70 mil.


En gjennomsnittlig digital tvilling laget med Matterport plattformen reduserer CO2-utslipp tilsvarende å kjøre en fossil drevet bil 70 mil

 

Helt konkret, hvordan?

 

Spar reiser = spar utslipp. Besøk en bygning eller eiendom hvor som helst i verden, virtuelt gjennom Matterport plattformen, fra ditt lokale kontor. Samhandle med andre interessenter, entreprenører eller kollegaer verden over.

 

Spar tid = spar penger. Kick-starte en ombygging eller modernisering med en Matterport digital punktsky i et arkitekt-tegneprogram og lag en solid BIM-modell av objektet slik det faktisk er i dag, i 3D.

 

Spar tid = spar penger = spar utslipp. Anbudsbefaringer gjøres digitalt i Matterport plattformen, av alle parter, når som helst og hvor som helst. Og alle får tilgang til likt og digitalt konkurransegrunnlag.

 

Digitalisering og datastøttede beslutninger kan bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Miljøvennlig praksis kan starte med et Matterport skann. Det er enklere enn du kanskje tror!

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page