top of page

Så enkelt er det å komme i gang med 3D skanning!

Updated: Aug 29, 2023

#Matterport er 3D-media plattformen som gjør det enkelt for alle å lage interaktive 3D-visninger og fotografering av et hvilket som helst sted i den virkelige verden. Oppdag våre løsninger for eiendom, konstruksjon, arkitektur, registrering av forsikrings-skader, virtuell iscenesettelse og mye, mye mer.

Brukergrensesnittet er det samme for det nye PRO3 kameraet som i tillegg er suverent for utendørs skanning, samt større areal og lokaler.


#State-of-the-art eiendoms fotografering: Den beste måten å markedsføre eiendom på er med våre komplette, dimensjonalt nøyaktige 3D-visninger. Ubegrenset HDR-fotografering, plantegninger, video og mye mer – rett fra ett enkelt 3D-opptak.

#Konstruksjons dokumentasjon: Kommuniser sømløst milepæler og godkjenninger mellom felt og kontor, og få en banebrytende 3D-registrering av fremdriften på arbeidsstedene dine.

#Forsikrings skade registrering: Registrere raskere og lag mer nøyaktige estimater med en komplett 3D-dokumentasjon som faktisk sparer deg for tid og penger.

#Utleie administrasjon: Vis frem utleie objektene dine i 3D på nett, annonsere og fylle opp med nye kunder før de er ledige. Spar tid og penger på fysiske visninger, et 3D-besøk er like bra!662 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page